Latest

Snegler

Hadde en snegle som krøp oppover vinduet for noen dager siden, så da ble min daværende modell.

Instagram v. 2

Har nå klart å bli hektet på instagram, og fant ut det at når jeg gjorde at det ble automatisk postet på bloggen, som en blogpost så ble det litt for mye, og litt for usakelig, så istedet har jeg gjort det slik at instagramene mine kommer på menyen, og ikke tar så stor plass.

Horse

Jeg pleier ofte å gå igjennom en skog der jeg bor i håp om å få se noen dyr slik som rådyr og diverse fugler. Sjeldent jeg får se det, så det eneste dyret jeg pleier å møte på er hester. Så her kommer tre bilder av de “ville” dyrene i skogen (bak gjerdet).

Ny portfolio!

Nå har jeg oppdatert nettsiden, slik at den skal bli lettere for andre å se og at en ikke trenger flash for å se den. Også oppdatert den slik at jeg kan lettere laste opp nye bilder. Så her er den nye siden:

Starry night

Ok, nå har jeg ikke blogget på en god stund, men nå er det stopp! Jeg skal bli flinkere til å blogge, mest for å motivere meg til å ta flere bilder. Så for å starte det nye året på bloggen, og forhåpentligvis en ny (blogg)start, så kommer det to bilder av en mørk stjernefull kveld her hvor jeg bor:

Bildene er tatt med en lukkertid på 4 sek og 8 sek. Har fikset svært lite på bildene.

Så det er fordelen med å bo på landet, en kan se stjernene mye bedre.

Mini Studio

Nå er det 3 dager siden Håkon reiste, og det er rart å være og bo helt alene. Jeg prøver å fylle dagene med noe, og også lære meg å underholde meg selv, og det kommer seg. I dag så fyrte jeg i vedovnen for første gang, tok “bare” en time.

 

Og så til overskriften. Jeg holder på å lage meg et lite studio, et såkalt Macro studio, hvor jeg kan ta macro bilder, og prøve meg på de klassiske dråpebildene, og så leke meg med vann og blekk/maling/konditorfarge+++ (Takk Jeanett!” Så her er før og etter bildene av mitt vakre studio:

Før

Etter

Studio falt ihvertfall i smak hos en viss katt. Fikk litt panikk når hun hele tiden skulle i esken når den var nymalt, kanskje jeg må lage et eskehus til henne, så hun blir fornøyd.

Jeg har bestått!

Som overskriften sier! Jeg har bestått teoriprøven!

Jeg hadde også planer om å være mer aktiv på denne bloggen og poste et bilde av meg fullt stylet, men har fokusert på andre ting. Mest på Håkon, for i morgen flytter han til det store utlandet, og da kommer jeg ikke til å få se han før til jul. Blir rart å ikke kunne se personen du har vært med nesten hver dag i nesten seks år. Gruer meg, så har brukt mye tid sammen med han og bare hatt en kjæresteuke rett og slett med film, snop og god mat. Så kommer snart tilbake håper jeg.

Photoshoot – Karina

For noen dager siden så tok jeg noen bilder av min gode veninne Karina. Alltid gøy å leke med kontraster (Rødt og grønt), pluss å bruke solen mye.

Ellers så har det ikke skjedd så mye på hjemmefronten. Jeg har begynt å ta kjøretimer (for noen uker siden), og Håkon flytter den 20. september. Så prøver å bruke mye tid med han, for når han flytter så kommer jeg sikkert ikke til å se han før jul, hvis ikke jeg klarer å komme meg bort dit. Men jeg håper på mye jobbing, slik at jeg ikke får tenke på det så mye.

Også her forleden så var jeg hos Marta og hennes mann Ståle. Marta fikk da lov til å sminke og style meg akkurat slik hun ville. Fikk også nappet øyebrynene mine for første gang, og fikk krøllet det korte håret mitt som ble ganske stilig. Kanskje jeg legger ut bilde av det senere (?)

Photoshoot – Marta

I går så tok jeg en del bilder av vakre Marta. Vi var litt heldige med været, siden det var opphold for det meste når vi tok bildene. Ble en del klesskift, og en del forskjellige bilder. Her er en liten smakebit på bildene, så kommer jeg til å legge ut flere på fotobloggen senere, etter at hun har sett dem selv.

Mange av bildene ble jeg ganske fornøyd med :) Fikk med mye av landet, ikke alltid en ulempe å bo langt ut i gokk!

This is me

Hei, mitt navn er June og jeg er 21 år, snart 22 år (11.11, husk det!)

Nylig gikk jeg fra lang til kort hår.

Jeg bor “In the middle of Nowhere” og dette er mine nærmeste naboer.

Jeg bor foreløpig med kjæresten min Håkon, men han flytter til England snart.

Jeg har også to katter

Anubis

Og Bast

Jeg er fotograf og elsker å være kreativ, som kan ha forskjellige utløp, slik som dette (Analogt fotografi)

Dette (Semi-Negledesign)

Og dette (Hekling pluss mye mer)

Jeg har blogget før, men tenkte å prøve meg igjen og håper det går bedre denne gangen.

Har også en blogg med bare fotografier http://juneingdal.com/blog

 

Og jeg liker kommentarer

Follow my blog with Bloglovin